Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ze uz si s temi planymi sliby nedate pokoj. Meli jste dost prilezitosti a zadnou z nich jste k tomuto zameru nevyuzili.

Takze v jinem stylu.. 'kecy', a zase jen 'kecy'. Vas uz bude volit jen naprosty zoufalec.

0 0
možnosti

Sociální bydlení má být levné a tím pádem přiměřené skromné. To svého času velmi dobře pochopil starosta Vsetína Čunek, když začal stěhovat neplatiče do levných kontejnerových bytů. Z takového bytu se snaží každý dostat co nejdříve pryč. Dnešní politika je ovšem taková, že sociální byty prakticky neexistují a stát celou situaci řeší velkorysými příspěvky na bydlení (z kapes daňových poplatníků). Měsíční příspěvek na bydlení pro 4-člennou rodinu se může pohybovat až kolem 8 tisíc korun, což je více, než činí nájem 3 pokojového bytu I.kategorie ve středně vekém městě. To nikoho nemotivuje hledat si jiné bydlení, ani si zvyšovat příjem. Na této situaci se pochopitelně podílí i ČSSD, která byla u vlády dost dlouho na to, aby s tímto problémem něco udělala. A dnes nám tady chce vykládat báchorky o tom, jak zařídí fungující stát. Rv:-/

3 0
možnosti
Foto

už se těším, až bude po volbách. To konečně zmizí tihle podomní prodavači štěstí.

4 0
možnosti

Autor blogu na jedné straně rozdává rozumy jak by se mělo co řešit, ale na straně druhé má problém dodržovat jednoduchá pravidla, když porušuje Kodex blogera na iDNES (Blogy neslouží politické propagaci jednotlivců, stran ani hnutí).

3 0
možnosti

Vsechny body jsou nicnerikajici hesla, mnohdy navic vzajemne si odporujici. Proste normalni, kdyz se blizi volby a je treba nalakat ovecky, ktere se pak 4 roky budou divit, jaktoze jste zase udelali koalici s ODS a Buresem. Ale to nevadi, protoze vam stejne daji hlas i priste.

2 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 394x
Jsem bývalým náměstkem ředitele Klatovské nemocnice, člen Zastupitelstva města Klatovy a člen Zastupitelstva Plzeňského kraje. Působím jako poslanec v Parlamentu ČR. Jsem ženatý a mám dvě dcery. Mezi mé koníčky patří literatura faktu, historie, motorismus a vaření.

Seznam rubrik